Okul müdürünün ağzında lolipop

  • Home
  • Okul müdürünün ağzında lolipop
Okul müdürünün ağzında lolipop
Albay Dursun Çiçek'in övüldüğü İzmir 60. Yıl Anadolu Lisesi'nde bu defa da müdür krizi çıktı.Abone ol

'Demokrasiye Müdahale Eylem Planı'nda imzası bulunan Albay Dursun Çiçek'in övüldüğü okul şimdi de fotoğraf kriziyle çalkalanıyor.

Ağzında lolipop ve başında kadın peruğuyla çekilmiş fotoğrafları internette yayın hair transplant cost in turkey lanan Okul Müdürü Ömer Aslan hakkında soruşturma başlatıldı.

Zaman gazetesinde yer alan habere göre; daha önce de sanık Çiçek'i övdüğü konuşmaları internete düşen okulun İngilizce öğretmeni F.K. hakkında inceleme başlatılmıştı. Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun, 'yersiz ve yakışıksız' olarak nitelediği olayı soruşturan iki müfettiş, F.K.'nin, meslek ilkeleriyle bağdaşmayan ve kastı aşan ifadeler kullandığını tespit etmişti.

Sorgulama neticesinde öğretmenin kınama cezasına çarptırılması istenmişti. Ancak Okul Müdürü Aslan ise olayın içeriğinden ziyade bunu internete 'sızdıran' öğrencilerin peşine düşmüştü. Şimdi de o müdürün ilginç fotoğrafları gündeme geldi.

TİYATRODA ÇEKİLDİĞİNİ SAVUNUYOR
Ömer Aslan, internete düşen fotoğrafların tiyatroda çekildiğini savundu. Ancak fotoğrafların arka planında tiyatro sahnesini andıran herhangi bir görüntü bulunmuyor. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aslan hakkında soruşturma başlattı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim