Kahveci taraftardan zaman istedi

  • Home
  • Kahveci taraftardan zaman istedi
Kahveci taraftardan zaman istedi
Beşiktaşlı futbolcu Nihat Kahveci, futbolu başladığı yerde bırakacağı için mutlu olduğunu söyledi. Abone ol

Beşiktaşlı futbolcu Nihat Kahveci, futbolu başladığı yerde bırakacağı için mutlu olduğunu söyledi.

Real Sociedad ve Villarrael deneyimlerinden sonra BJK İnönü Stadı'na dönmekten mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, UEFA'nın resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, ''Saha dışında her şey tokai çakmak çok iyi, herkes yakın ilgi gösteriyor, ancak ben performansımdan dolayı hala mutlu değilim. Performansımı daha yukarı çekmem gerekiyor. Benden beklentiler çok yüksek. Çok çalışıyorum ve herkese gerçek Nihat'ı göstermek istiyorum'' dedi.

Türk olmasına rağmen adaptasyon sürecine ihtiyacı olduğunu kaydeden siyah-beyazlı oyuncu, ''Sonuçta sekiz yıl yurt dışında forma giydim. En yüksek formuma ulaşmam için zamana ihtiyacım var. Çok gol atmak istiyorum. Sonrasında her şey çok iyi olacaktır'' diye konuştu.

Tecrübeli oyuncu, sezona iyi başlamadıklarını, iyi oynadıkları dönemde de Turkcell Süper Lig'de ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde istedikleri sonuçları alamadıklarını dile getirdi.

Gelecek konusunda iyimser olduğunu, futbolda geçmişin değil bugünün olduğunu ifade eden Nihat, ''Kötü dönemin ardından ligde geri döndüğümüz ortada, ancak hala zamana ihtiyacımız var. Bunun için de yeterli maçlar var'' dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, gruplarındaki 5. karşılaşmada İngiltere'nin Manchester United takımıyla yapacakları maçın özel bir önemi olduğunu vurgulayan Nihat, ''Manchester United, dünyanın en iyi takımlarından biri. Onlarla deplasmandaki maç benim için çok özel olacak'' diyerek sözlerini tamamladı.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim