Maltepede ağlatan yangın

  • Home
  • Maltepede ağlatan yangın
Maltepede ağlatan yangın
İstanbul Maltepe'de elektirikli sobadan çıktığı iddia edilen yangında beş katlı binanın en üst katı alev alev yandı. Abone ol

İstanbul Maltepe'de elektirikli sobadan çıktığı iddia edilen yangında beş katlı binanın en üst katı alev alev yandı. Büyük çaplı maddi hasara neden olan yangında evlerinin yandığını gören 14 yaşındak hair transplant turkey cost i bir erkek çocuk, gözyaşlarına boğulurken yakınları tarafından teselli edildi.

Fındıklı Mahallesi, Fırat Sokak'taki beş katlı binanın en üst katında saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına hemen müdahale ederken, elektirikli sobadan çıktığı söylenen yangında en üst kat alev alev yanmaya devam etti.

Merdivenle söndürme çalışması yapan itfaiye ekipleri yaklaşık bir saat sonra yangını kontrol altına almayı başardı. Yangına Maltepe itfaiyesinin yanı sıra Erenköy itfaiyesi de müdahale ederek yangının kısa sürede söndürülmesini sağladı. Yangının evde bulunan elektirikli sobadan çıktığı belirtildi.

İtfaiyenin söndürme çalışması devam ederken, evin sahibi Muhsin Çelik'in oğlu Abdulkadir Çelik gözyaşlarına boğuldu. Evlerinin yandığını gören Abdülkadir Çelik gözyaşları içinde olup biteni izlerken yakınları tarafından teselli edildi. Çelik, daha sonra ambulansa bindirilerek herhangi bir sağlık sorunu olup olmadığı kontrol edildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim