THY artık cep telefonunuzda!

  • Home
  • THY artık cep telefonunuzda!
THY artık cep telefonunuzda!
Türk Hava Yolları, Türkiye’nin en kapsamlı mobil havayollarını sunar! Türk Hava Yolları’yla uçmak şimdi daha da kolay.Abone ol

Türk Hava Yolları, Türkiye’nin en kapsamlı mobil havayollarını sunar! Türk Hava Yolları’yla uçmak şimdi daha da kolay. Artık thy.com üzerin search engine optimization den yapabildiğiniz her şeyi mobil.thy.com ile cep telefonunuzdan da yapabileceksiniz.

Mobil THY ile mobil bilet satın alabilecek, check-in işlemlerinizi cep telefonunuzdan kolaylıkla yapabileceksiniz. Tarife sorgulayarak rezervasyon işlemlerinizi güvenle gerçekleştirebileceksiniz. Aynı zamanda bagaj takibi ve kargo işlemlerini de yapabileceğiniz mobil internet sitesinde Miles&Smiles kart sahipleri de güvenle işlem yapabilecekler.

Türk Hava Yolları’nın mobil sitesi internete girebilen herhangi bir cep telefonundan ziyaret edilebiliyor. MOBIL THY yazıp, 6849’a kısa mesaj gönderdiğinizde size gelen mesajda bulunan mobil.thy.com bağlantısını kullanarak wap sitesine kolaylıkla girebilirsiniz. Şu anda sadece Türkiye’de kullanılabilen sistem, çok yakında tüm dünyayı kapsayacak.



Kategori : EKONOMİ
Whatsapp İletişim