Üzmez davasının hakimi konuştu

  • Home
  • Üzmez davasının hakimi konuştu
Üzmez davasının hakimi konuştu
Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kadir Ünal da basına yansıyan dinlenen hakimler arasında yer alıyor. Ünal, "Gereğini yapacağım." dedi. Abone ol

Yargıda dinleme tartışmaları sürüyor. 14 yaşındaki bir kıza 'cinsel istismarla' suçlanan yazar Hüseyin Üzme baskılı çakmak z'i yargılayan Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kadir Ünal da basına yansıyan dinlenen hakimler arasında yer alıyor. Ünal, "Gereğini yapacağım." dedi.

Yazar Hüseyin Üzmez'in yargılandığı Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nin başkanı hakim Kadir Ünal'ın da dinlenenler arasında olduğu öne sürüldü. Eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu ve Sincan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Osman Kaçmaz'ın da bulunduğu 10 savcı ve hakim hakkında ilgili mahkemelerden iletişimin tespiti ve kayda alınması kararı alındığı, bu çerçevede telefonlarının dinlendiği belirtiliyor. İsmi dinlenenler listesinde yer alan Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kadir Ünal, "Gerekli belgeleri topluyorum, gereğini yapacağım. Gerekli açıklamaları da sonra yapacağım." demekle yetindi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim