Ankaralı Aslanlar seçim yaptı

  • Home
  • Ankaralı Aslanlar seçim yaptı
Ankaralı Aslanlar seçim yaptı
1905 AGS genel kurulu yapıldı. Yönetim değişti. Yeni yönetim, Ankara'lı Galatasaraylılara sürprizlere hazırlanıyor.Abone ol


İNTERNETHABER
ANKARA- 1905 Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği AGS 1905) 3. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Pazar günü, Ankara Swiss Hotel İstanbul salonunda yap tokai çakmak ılan Genel Kurul toplantısında yapılan seçimler sonucu Dernek yönetimi değişti.

Beş yıldır Derneğin Başkanlığını yürüten Dernek kurucularından Orhan Kamil Kabalak ve Yönetim Kurulu, Derneğin 'yeni bir kan ve yeni yüzler ile atılım yapması' amacıyla yeniden aday olmayacaklarını belirttiler. Yönetim Kurulu üyelerinden Hakan Baytar yeni bir liste çıkarttı. Bu liste oy birliği ile 1905 AGS'nin yönetimine seçildi. Baytar, Derneğin saygınlığını, Galatasaray adına yakışır özelliğini koruyup, yücelteceği sözünü verirken, yeni dönemde çok özel faaliyetlerle gündemde olacaklarını da belirtti.



Divan Başkanlığını Dernek onursal üyesi ve Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Işın Çelebi'nin yaptığı kongrede seçilen yönetim kurulu listesi şöyle:

"Hakan Baytar, Özgür Savaş Özüdoğru, Barış Uyan, Miraç Aşık, Maruf Güneş, Arif İsmet Yetkin, Ahmet Gültekin Bakkaloğlu, Sedef Demirel, Coşkun Aras, Meltem Akşin, Ahmet Ertan Ustaoğlu"



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim