Mehmet Topuza İnönü uyarısı

  • Home
  • Mehmet Topuza İnönü uyarısı
Mehmet Topuza İnönü uyarısı
Transfer döneminde Beşiktaş ile F.Bahçe kulüplerini karşı karşıya getiren Mehmet Topuz'u siyah-beyazlı taraftarların protesto etmeye hazırlanması üzerine Kocaman'dan uyarı geldiAbone ol

Transfer sezonunda Beşiktaş ile F.Bahçe kulüplerini karşı karşıya getiren Mehmet Topuz'a Cumartesi günkü dev maç öncesi sarı-lacivertli kulübün sportif di ersağ üye rektörü Aykut Kocaman ve yıldız oyuncu Emre Belözoğlu'ndan uyarı geldi. Siyah-beyazlı taraftarların protesto etmeye hazırlandığı başarılı oyuncuyla toplantı yapan Aykut Kocaman, “Saha içinde ne olursa olsun asla tahriklere kapılma. Giydiğin formanın rengini unutma ve sahada ve maç içerisinde sana karşı yapılacak her türlü tepkileri de duyma” dedi. Mehmet Topuz'a rakip takım taraftarının sahaya çıktığı andan itibaren sözlü saldırada bulanacaklarını hatırlatan Aykut Kocaman, “Taraftarlara kesinlikle karşılık verme” ifadelerini kullandı.

CEVABIN FUTBOL OLSUN

Aykut Kocaman, Mehmet Topuz'a taraftarların maç içersinde de tepkilerini sürdüreceğini belirterek, “Kart görmen için baskı yapacaklar ama oyuna gelme” ikazında bulundu. Emre Belözoğlu da Mehmet Topuz'a kendisinin Ali Sami Yen Stadı'nda yaşadıklarını hatırlatıp “Ben de aynı sıkıntıları yaşadım. Çık maçını oyna ve tribünleri unut. Sana laf atanlara saha içinde oynadığın futbolla cevabını ver” dedi.

Haber: Ahmet Bıyıklı
Kaynak: Yeni Şafak



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim