Çetinden TSKya senaryo önerisi

  • Home
  • Çetinden TSKya senaryo önerisi
Çetinden TSKya senaryo önerisi
Genelkurmay'ın psikolojik savaş kapsamında film yaptırmayı düşündüğü yönetmenler arasında Sinan Çetin'in de ismi yer alıyor.Abone ol

Çetin, demokratik çıkışlarıyla öne çıkan bir yönetmen. Kendisine böyle bir teklif gelmemiş. Ama o, TSK'nın senaryosuna karşı yeni bir senaryo tokai çakmak kurgulamış. Buna göre askere gitmek istemeyenler, devlete belli miktarda para ödeyecek. Gönüllü olarak askerlik yapmak isteyenlere ise devlet tarafından düzenli maaş bağlanacak. Böylece Türk genci vatani görevini şevkle ifa edecek.

Genelkurmay'ın psikolojik savaş kapsamında film yaptırmayı düşündüğü yönetmenler arasında Sinan Çetin'in ismi dikkat çekiyor. Kamuoyu oluşturmak için kullanılması hedeflenen Çetin, demokratik çıkışlarıyla öne çıkan bir yönetmen. Çetin'e böyle bir teklif gelmemiş. Ama o TSK'nın senaryosuna karşı yeni bir senaryo kurgulamış. Buna göre askere gitmek istemeyenler karşılık olarak devlete belli miktarda para ödeyecek. Askere kendi isteği ile gitmek isteyenlere de devlet tarafından düzenli olarak ödeme yapılacak. Böylece askerlik yapmak isteyen Türk genci vatani görevini şevkle ifa edecek.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim