Devler liginde Hayrettin de konuştu

  • Home
  • Devler liginde Hayrettin de konuştu
Devler liginde Hayrettin de konuştu
'Devler Ligi'nde, Pascal Nouma ve Devler'in, Tanju Çolak ve Devler'i 3-2 yendiği karşılaşmanın yankıları sürüyor. Abone ol

Türk futboluna damga vuran eski futbolcuların takımlarını kurup, 1 milyon TL'lik ödül için yarıştığı 'Devler Ligi'nde, yarı finalin olaylı maçında Tanju ve Devler'in kalecisi Hayrettin Demirbaş, maçta kural hatası yapıldığını belirterek, "Hakem karar veriyor. Yukarıdan nasıl değiştirilebiliyor. Öyle olsa, Sergen topu elle altı. O zaman neden müdahale etmediler" dedi.

HAYRETTİN DEMİRBAŞ: BİZ BÖYLE BİR KURAL BİLMİYORDUK. ŞİMDİYE KADAR HEP BÖYLE OLDU

Bu konular üzerine görüşüne başvurduğumuz Tanju ve Devler'in kalecisi Hayrettin Yerli hair transplant in turkey kaya, "6. fauleden sonra 12 metre atışı oluyordu. 12 metre atışının olması için "Rakip 6. faulü kendi sahasında yapacak" diye bir kural bilmiyoruz. Zaten maçlarda da şimdiye kadar bizim dediğimiz gibi uygulandı." dedi.

Kaleci Hayrettin ayrıca, Sergen ve Devler ile yapılan maçta Oktay Derelioğlu'nun, penaltılar atıldığı sırada, sahadaki oyuncular bitmeden kenardan gelip penaltı kullandığını ve böylece kural hatası yapıldığını söyledi.

Hayrettin Demirbaş, hakemin verdiği kararın yukarıdan değiştirilemeyeceğini belirterek, "Hakem karar veriyor. Yukarıdan nasıl değiştirilebiliyor. Öyle olsa, Sergen topu elle altı. O zaman neden müdehale etmediler" dedi.

TANJU ÇOLAK'IN AÇIKLAMALARI

Tanju ve Devler'in kaptanı Tanju Çolak ise, maçta kural hatası yapıldığını, zaten hakem Erman Toroğlu'nun da kararını değiştirdikten sonra, "Ben şu ana kadar bu kuralı uyguladım. Ama benden kararı iptal etmem istendi. Sen maçtan sonra itiraz et." dediğini belirtti.

ACUN'DAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Medyada yer alan haberler üzerine bir açıklama yapan Acun Ilıcalı'nın en yakın arkadaşı ve Devler Ligi Genel Koordinatörü Esat Yontuç, "Devler Ligi kurallarına göre 12 metre atışı yapılabilmesi için bir takımın 5 faul hakkını doldurup 6 ve daha sonraki faulleri kendi sahasında yapmış olması gerekir. Pascal Nouma'nın takımı 6. faulu rakip sahada yaptığı için bu 12 metre atışı olarak değil, normal bir faul atışı olarak kullanılır. Maç sırasında, sadece, bu kural Erman Toroğlu'na hatırlatıldı." şeklinde bir açıklama yaptı.

MAÇTA NE OLMUŞTU

Karşılaşmada Pascal Nouma'nın takımı altı faulü doldurunca hakem Erman Toroğlu, 12 metre atışı kararını verdi. Bu karar üzerine yapımcı Acun Ilıcalı ile yorumcu Rıdvan Dilmen, Toroğlu'nun kararını değiştirmesi için baskı yaptı ve deneyimli hakem, Tanju'ya "Ben şu ana kadar bu kuralı uyguladım. Ama benden kararı iptal etmem istendi. Sen maçtan sonra itiraz et" dedi. Bu olay üzerine çok sinirlenen Tanju Çolak, kameraları soyunma odasına almadı.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim