Türkiye aç, doyuramam gidiyorum

  • Home
  • Türkiye aç, doyuramam gidiyorum
Türkiye aç, doyuramam gidiyorum
Şampiyon belki söylemedi ancak anlamı tam bu kapıya çıkıyor. İşte bir şampiyonun Türkiye değerlendirmesi;Abone ol

Dünya Süpersport Motosiklet Yarışları 2007 yılı şampiyonu Kenan Sofuoğlu, çevresindeki insanların kendi başarısı yerine ne kadar kazandığını konuşmaya başladığını belirterek, 2010 yılında Holla ekrem seyfullah nda’ya yerleşeceğini söyledi.

Sakarya Ticaret Sanayi Odası’nın Meclis toplantısına onur konuğu olarak katılan Kenan Sofuoğlu, toplantı sonrasında ağabeyi Sinan Sofuoğlu’nun bir yıl önce ölümünün ardından Türkiye’de yaşamaya başladığını belirterek, bu bir yılda çevresindeki insanlar nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiğini söyledi. Sofuoğlu şöyle dedi:
“Türkiye’de yaşadığım süre zarfında insanların artık tek değer verdiği şey benim maddiyatım oldu. Çevremdeki birçok insan nedeniyle zorlanmaya başladım. Çünkü birçok insan yardım ve destek istiyor. Sonuçta ben bir sporcuyum. Türkiye’yi kalkındırabilecek biri değilim. Ben Türkiye’de böyle bir sıkıntı yaşamaya başladım. Herkes yaptığımdan çok kazandığımı konuşmaya başladı. Bu da beni çok rahatsız etti.”

Bu nedenle büyük bir ihtimalle 2010 yılından itibaren yurt dışında yaşamaya başlayacağını söyleyen Sofuoğlu, bu ülkenin de Hollanda olduğunu belirtti.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim