Altemur Kılıç hastaneye kaldırıldı

  • Home
  • Altemur Kılıç hastaneye kaldırıldı
Altemur Kılıç hastaneye kaldırıldı
Gazeteci-yazar Altemur Kılıç, göz muayenesi için gittiği hastanede, kalp ritmindeki bozukluk nedeniyle tedavi altına alındı. Abone ol

Alanya'da yaşayan, Atatürk'ün silah arkadaşı Kılıç Ali'nin oğlu Altemur Kılıç, gözündeki bir rahatsızlık nedeniyle özel bir hastaneye götürüld turkey hair transplant cost ü. Burada yapılan genel sağlık kontrolü sırasında tansiyonunun yüksek ve kalp ritminde bozukluk olduğu belirlenen Kılıç, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Burada tetkikleri yapılan Kılıç, daha sonra kardiyoloji servisine geçirildi.

Hastanenin Başhekimi Mehmet Yıldız, Kılıç'ın tedbir amaçlı yoğun bakım ünitesine alındığını belirterek, şunları söyledi:

"Göz muayenesi için kontrol amacıyla hastanemize gelen sayın Kılıç'ın testleri sırasında kalp ritminde bozukluk olduğu tespit edildi. Doktorlarımız kalpteki ritm bozukluğunu araştırmak amacıyla kendisini yoğun bakım servisinde kontrol altına aldılar. Testleri yapıldı ve normal servise alındı. Endişe edilecek bir durum yok ancak tedbirli olmak zorundayız."

Kılıç'ın tedavisinin, Uzm. Dr. Taylan Erdem Şahin gözetiminde sürdüğü bildirildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim