Hadise konseri yalanında 4 gözaltı

  • Home
  • Hadise konseri yalanında 4 gözaltı
Hadise konseri yalanında 4 gözaltı
Çorum’da Hadise’nin konser vereceğini belirterek, şehrin çeşitli yerlerine afiş asıp bilet sattıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı. Abone ol

Kentin değişik yerlerine asılan afilerde, Hadise’nin 21 Kasım’da konser vereceğini duyurularak, bilet satılmaya başlandı. Ancak daha sonra böy Promosyon Kalem le bir konserin olmadığının açıklanmasının ardından Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan inceleme sonucunda 28 yaşındaki Serkan Ö., 25 yaşındaki Hakan A., 37 yaşındaki Süleyman K. ve 24 yaşındaki Hakan C. gözaltına alındı.

Konseri organize eden Serkan Ö., ifadesinde kendisini Hadise’nin menajeri olarak tanıtan bir kişiyle internetten tanıştığını ve konser organizasyonuna başladıklarını, ancak tanıştığı kişinin daha sonra kendisini aldattığını söyledi. Konserin duyurulduğunu daha sonra biletlerin satışa çıktığını ifade eden Serkan Ö., 2 bin adet basılan ve 20 lira olan biletlerden 13 tane satıldığını belirterek, “Biz de aldatıldık. Bunu anladığımızda da bilet alanların paralarının geri iade edilmesi için çalışmaya başladık” dedi.

4 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından savcılık tarafından serbest bırakıldı.



Kategori : MAGAZİN
Whatsapp İletişim