Köprüde buluşmalar için başvurular başladı

  • Home
  • Köprüde buluşmalar için başvurular başladı
Köprüde buluşmalar için başvurular başladı
29. uluslararası İstanbul Film Festivali kapsamında düzenlenen ''Köprüde Buluşmalar Uzun Metrajlı Film Projesi Geliştirme Atölyesi'' etkinliği için başvurular başladı.Abone ol

''29. Uluslararası İstanbul Film Festivali'' kapsamında düzenlenen ''Köprüde Buluşmalar Uzun Metrajlı Film Projesi Geliştirme Atölyes hair transplant in turkey i'' etkinliği için başvurular başladı.

İstanbul Kültür Sanat Vakfından (İKSV) yapılan açıklamaya göre, 3-8 Nisan 2010'da yapılacak festival çerçevesinde üçüncüsü düzenlenen ''Köprüde Buluşmalar Uzun Metrajlı Film Projesi Geliştirme Atölyesi'' etkinliği, uzun metrajlı film projelerine açık olacak.

Etkinliğe katılmak isteyen yönetmen veya yapımcıların, en geç 29 Ocak 2010 tarihine kadar onthebridge@iksv.org adresinden veya postayla Uluslararası İstanbul Film Festivali'ne başvurularını yapmaları gerekiyor.

Sinemacıların, projelerini uluslararası bir platformda sunmalarını sağlamayı ve yapım sürecini başlatmaları için gerekli desteği bulmalarına olanak vermeyi amaçlayan etkinlik, 14-15 Nisanda yapılacak.

Dereceye girecek filmlerin yönetmenleri ve yapımcıları, Arte, Eurimages, Fortissimo Films, Binger Lab gibi uluslararası film kuruluşlarının temsilcileriyle görüşme imkanı bulacak.




Kategori : MAGAZİN
Whatsapp İletişim