Abdulkader Keitaya ağır hakaret

  • Home
  • Abdulkader Keitaya ağır hakaret
Abdulkader Keitaya ağır hakaret
Fransa'da "Altın Top"un tersine en kötü performans sergileyen oyunculara verilen "Kurşun Top" ödülüne iki tanıdık var..Abone ol

Goal.com sitesinin haberine göre Fransa'da "Altın Top"un tersine en kötü performans sergileyen oyunculara verilen "Kurşun Top" ödülü için Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Kezman ve Galatasaraylı Keita'nın adı adaylar arasında geçiyor.

Türkiye'yi kendine hayran bırakan Keita, Fransa'daki performansı Promosyon Kalem nedeniyle "Kurşun Top"a aday gösterildi. Dünyada her yıl en yüksek performansı gösteren futbolcuya verilen "Altın Top" ödülünün bir parodisi olarak en kötü oynayan futbolcuya atfedilen "Kurşun Top" aday listesinde Galatasaraylı Abdulkader Keita'nın yanısıra PSG'den kiralık olarak gittiği Zenit'te forma giyen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mateja Kezman'ın da adı geçiyor.

Les Cahiers du Football dergisince geleneksel olarak her yıl, sezonun en kötü futbolcusuna lâyık görülen ödül için Keita'nın da adının geçmesinde, Fildişili futbolcunun, Galatasaray'a transfer olmadan önce Olimpik Lyon'da çok kötü bir performans sergilemesinin önemli bir etmen olduğu ifade ediliyor.

Paris St-Germain'in ardından Zenit'te de kelimenin tam anlamıyla berbat bir sezon geçiren Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mateja Kezman'sa, "Kurşun Top"u almaya en yakın isim olarak zikrediliyor.


"Kurşun Top" için adı geçen futbolcular şunlar:

Mateja Kezman (PSG ve Zenit), Abdelkader Keita (Lyon ve Galatasaray), Stefan Babovic (Nantes ve Feyenoord), Mustapha Bayal (Saint-Etienne), Stéphane Dalmat (Sochaux), Nicolas Dieuze (Grenoble), Fred (Lyon ve Fluminense), Ivan Klasnic (Nantes ve Bolton), Luigi Pieroni (Valenciennes), Diego Placente (Bordeaux) et Elliot Grandin (Marseille ve Grenoble).



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim