3. Köprünün güzergahı belli oldu (!)

  • Home
  • 3. Köprünün güzergahı belli oldu (!)
3. Köprünün güzergahı belli oldu (!)
Aylardır süren tartışmaya son noktayı Köprü ve Alt Geçitlerden Sorumlu Devlet Bakanı O.K koydu.Abone ol

Göreve geldikleri süreden bu yana 1245 köprü ve alt geçit yaparak şehir planlamacılığa yeni bir boyut kazandırdıklarını söyleyen O.K, düzenlediği basın toplantısında 3. köprünün yerini belirten ve geçmişt ekrem seyfullah eki başarılarından söz eden bir de sinevizyon gösterisi düzenledi.

Bir alt geçidi 3.5 günde yaparak bir ilke imza attıklarını belirten Bakan, yeni köprünün de en kısa zamanda bitirileceği sözünü verdi. Merakla beklenen açıklamayı toplantının sonuna saklayan Bakan, 3. köprünün yeri bakımından herkesi şaşırtacak bir güzergah açıkladı.

Buna göre yeni köprü KKTC ile Mersin arasına yapılacak. Köprünün resimlerine de yer verilen toplantıda kararın gerekçesi olarak ilginç bir mantık yürütme gösterildi. Yoğunlaşmanın İstanbul Avrupa yakası ile Anadolu yakalarında oluştuğunu kabul eden bakan, yapılan araştırmalarda KKTC ile Mersin arasının seçilmesini, Ercan havalimanından İstanbul'a hareket eden uçaklarda yer alan yolcuların çoğunluğunun Atatürk Havalimanı'na indikten sonra karşıya geçmeleriyle açıkladı.

Not: Bu haber haberleri ironik bir şekilde okurlarına duyuran www.negüzelhaber.com'dan alınmıştır.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim