Anne ve babasını vurup intihar etti!

  • Home
  • Anne ve babasını vurup intihar etti!
Anne ve babasını vurup intihar etti!
Zeytin bahçesinde çalışıyorlardı. Anne, baba ve çocuk arasında bir tartışma çıktı. Oğul ikisini öldürüp sonra kendini vurdu. Abone ol

KİLİS’te, sara hastası 28 yaşındaki Mustafa Demirel, zeytin bahçesinde çalıştıkları sırada tartıştığı annesi 49 yaşındaki Ganime ile babası 51 yaşındaki Turgut Demirel’i tabancayla vurarak ağır yaraladıktan sonra int metal kalem ihar etti.

Olay bugün saat 09.00 sıralarında Musabeyli İlçesi’ne bağlı Kurtalan Köyü’nde meydana geldi. Turgut Demirel, eşi Ganime ve oğulları Mustafa ile birlikte sabah zeytinliğe çalışmaya gitti. Burada bir süre sonra Mustafa Demirel ile annesi ve babası arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Mustafa Demirel, üzerinde taşıdığı tabancayı çekerek annesi ve babasını vurdu, ardından da kendi başına ateş etti. Yan tarlada çalışan köylüler silah sesleri üzerine geldikleri bahçede ağır yaralı olarak buldukları Turgut Demirel ile Ganime Demirel’i Kilis Devlet Hastanesi’ne götürdü. Durumları ağır alan anne ile baba yoğun bakıma alındı. Mustafa Demirel’in ise olay yerinde öldüğü anlaşıldı.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, Turgut Demirel’in, eşi ve oğluyla birlikte Kurban Bayramı’nda Suriye’deki akrabalarını ziyaret etmek için Kilis Valiliği’ne kayıt yaptırdığı belirlendi. Yakınları ailenin herhangi bir sorunu olmadığını ancak Mustafa Demirel’in sara hastası olduğunu söyledi.




Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim