Obama vatan haini ilan edildi!

  • Home
  • Obama vatan haini ilan edildi!
Obama vatan haini ilan edildi!
ABD Başkanı Barack Obama'nın Japon İmparatoru önünde eğilince yer yerinden oynadı. Eğiminin derecesi fazla bulunmuştu. Abone ol

Amerikalı muhafazakârlar Obama’yı ‘vatan hainliği’yle suçlarken, LA Times 76 yaşındaki 125. Japon imparatoru Akihito’nun babasının 1941’dek hair transplant turkey cost i Pearl Harbour baskınında imparator olduğunu hatırlatıp “ABD Başkanı krallar karşısında eğilme işini nereye vardıracak?” diye sordu. Obama’nın Britanya Kraliçesi Elizabeth ile sadece tokalaştığını hatırlatan gazete, “Ayakta selamlaşma çok daha güzel” dedi. ABC muhabiri Jake Tapper da, fotoğraflar eşliğinde 1971’de eski Başkan Richard Nixon’ın Akihito’nun babasını selamlarken eğilme işini dozunda bıraktığını yazdı. Ama ABD’nin 1945’te Hiroşima ve Nagazaki’ye atom bombası atarak yüz binlerce Japon’u öldürdüğü anılmadı.

‘DOĞAL VE MÜNASİP DAVRANIŞ’
Bir Beyaz Saray yetkilisi, “Başkan sadece saygısını gösterdi” diyerek ‘olayın büyütülmesini’ eleştirdi. Japon İmparatorluk sarayı da, geleneklere atıf yaparak ‘ABD Başkanı’nın oldukça doğal ve yerinde bir davranış sergilediğini’ açıkladı.



Kategori : DÜNYA
Whatsapp İletişim