Kalorifer kazanı bomba gibi patladı

  • Home
  • Kalorifer kazanı bomba gibi patladı
Kalorifer kazanı bomba gibi patladı
İzmir'in Konak ilçesi İnönü Caddesi numara 36'da bulunan apartmanda gece saat 23.30 bıralarında patlama yaşandıAbone ol

İzmir'de, bir apartmanın kazan dairesinde bulunan tüpün patlaması sonucu kapıcı baba ile 8 yaşındaki oğlu hafif şekilde yaralanırken, apartmanda büyük panik yaşandı. Patlamayla birlikte kendilerini evden dışarı atan apartman sakinleri uzun süre olayın şokunu yaşadı.

İzmir'in Konak ilçesi İnönü Caddesi numara 36'da bulunan apartmanda gece saat 2 ekrem seyfullah 3.30 bıralarında patlama yaşandı. Apartmanın zemin katında bulunan kazan dairesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yaşanan patlama sonrasında yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri patlamanın ardından yangın çıkan zemin kata indi. Kalorifer kazanının bulunduğu zemin katta oturan Ahmet Baygün (45), eşi Ayşe Baygün (43), kızları Emel Baygün (19) ve oğulları Emre Baygün (8) ekipler tarafından kurtarılarak apartmanın dışına çıkartıldı. Yangın sırasında saçında yanıklar oluşan baba Ahmet Baygün ile patlama sırasında oluşan basınçtan fırlayan cam kırıkları ile ayağından yaralanan oğlu Emre Aygün'e ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı.

Apartmanda kapıcılık yaptığı öğrenilen baba Ahmet Baygün, ambulansla Bozyaka İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, oğlu Emre Baygün ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay sonrasında fenalık geçiren anne Ayşe ve kızı Emel Baygün de ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Anne kız yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilirken, baba ile oğlunun hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Olay sonrası itfaiye ekipleri tarafından yapılan ilk incelemelere göre patlamanın kazan dairesinde bulunan mutfak tüpündeki gaz sıkışmasından kaynaklandığı belirtildi. Patlamayla ilgili kesin sonuç bilirkişi incelemesinin ardından ortaya çıkacak. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim