CHPli Kılıçdaroğlu sobelendi

  • Home
  • CHPli Kılıçdaroğlu sobelendi
CHPli Kılıçdaroğlu sobelendi
CHP'li Kılıçdaroğlu, Öymen gereğini yapsın derken "Konuşmayı da alkışlamadım" dedi. Peki gerçek ne? İşte o görüntüler;Abone ol

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, "Onur Öymen'in sözlerini alkışlamadım" dedi ama görüntüler, onu yalancı çıkardı. Peki Kılıçdaroğlu, gerçekten Öymen'in sözlerini alkı search engine optimization şladı mı? İşte Öymen'in tartışma yaratan sözleri sırasında Kılıçdaroğlu'nun alkışları;

Kılıçdaroğlu memleketi Tunceli'de Öymen'i olaydan 6 gün sonra istifaya çağırdı. Kılıçdaroğlu bugün Tunceli'de, CHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Öymen'i alkışladığı iddialarını reddetti.

Kılıçdaroğlu ''Yandaş medyada verildiği gibi Onur Öymen'in konuşmalarının o bölümünü hiçbir zaman alkışlamadım. CHP grubundan da kimse alkışlamadı'' dedi.

Peki gerçekte neler oldu?. Kılıçdaroğlu'nun dediği gibi özelilkle o bölümü alkışlamadı mı? Meclis TV görüntüleri ve tutanaklar incelendi..

ÖYMEN ÜÇ KEZ ALKIŞLANDI

Öymen'in konuşması toplamda üç kez alkışlanıyor. Meclis TV kameralarında ilk ikisi gösterilmiyor.. Ancak kürsüden inerken CHP grubunun yaptığı alkış sırasında CHP grubu gösteriliyor. Kılıçdaroğlu da alkışa katılıyor.

İLK İKİ ALKIŞ O SÖZLERDEN SONRA



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim