Bayram öncesi yurtta hava nasıl?

  • Home
  • Bayram öncesi yurtta hava nasıl?
Bayram öncesi yurtta hava nasıl?
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü yaptığı son değerlendirmede vatandaşları uyardı...Abone ol

Türkiye'nin kuzey kesimlerinde hava sıcaklığı 1 ila 3 derece düşecek. Diğer bölgelerde hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye'nin kuzey ve doğu bölgelerinde görülecek olan yağışların; öğle saatlerinden sonra Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışların; öğle saatlerinden sonra Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden, oluşabilecek olumsuz şartlara (Su baskını, ani sel vb.) karşı dikkat turkey hair transplant cost li olunması istendi. Hava sıcaklığı Türkiye'nin kuzeydoğu kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar ise, genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU

Bölgelere göre hava durumu da şöyle tahmin ediliyor:

MARMARA: Bölgenin kuzey ve doğusu parçalı çok bulutlu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bilecik ve Tekirdağ'ın doğusu yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek.Sabah saatlerinde güneyinde sis görülecek.

EGE: İç kesimleri parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Sabah saaatlerinde İç Ege'de hafif sis görülecek.

AKDENİZ: Bölgenin iç ve doğu kesimleri parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.sabah saatlerinde doğusunda hafif sis görülecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusu (Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Yozgat, Sivas, Kayseri) yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur ve sağanak, bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu ve yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur, iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Çok bulutlu ve yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur ve sağanak, Orta Karadeniz'in iç bölgelerinin yüksekleri ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU : Parçalı çok bulutlu ve yağışlı geçecek. Yağışlar; yağmur ve sağanak, bölgenin kuzey ve doğusunda (Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Van, Hakkari) karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, bölgenin doğusu aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim