TRT de şakazede sahtekarlığı

  • Home
  • TRT de şakazede sahtekarlığı
TRT de şakazede sahtekarlığı
TRT'nin şaka programı "Bir zahmet" teki bir şakazedenin Ezel dizisinde oynaması izleyenleri şok etti. İşte o figüran...Abone ol

H.Kübra Kocaoğlu
İnternethaber

Ankara- Bugüne kadar pek çok programda sahtekarlık yapıldı. Zaman zaman sahte konuk hatta sahte izleyici kullanıldığına bile tanık olduk. Fakat devletin kanal baskılı çakmak ında buna hiç rastlamamıştık.

TRT'nin çok eleştirilen programlarından birisi olan "Bir zahmet" adlı şaka programında yine ayarı kaçacak şekilde bir şaka yapılıyor. Programı yapan Gökhan Yıkılkan bu kez arabası bozulan bir vatandaş kılığına giriyor. Ve yoldan geçen herşeyden habersiz vatandaşları çevirip başlıyor şakasını yapmaya. Herşeyden habersiz diyoruz ama aslında herşeyden habersiz olanın izleyici olduğu sonradan ortaya çıkıyor. İzleyenler şakaya kurban giden vatandaşa kah gülüyorlar kah üzülüyorlar.


Bu şaka programı yayınlandıktan bir süre sonra izleyici bu şakazedeyi başka bir kanaldaki dizide manav olarak görünce TRT'nin yaptığı sahtekarlık ortaya çıktı. Show Tv'de yayınlanan Ezel dizisinin 9 Kasım Pazartesi günü yayınlanan bölümünde manavı canlandıran figüran, TRT'deki şakazedenin ta kendisiydi. Böyle bir rezaletin devletin kanalı TRT'de olması ise izleyenlerin tepkilerine yol açtı.

Bu da Ezel Dizi'sinde oynayan Manav rolündeki figüran



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim