Fenerbahçede Lugano paniği

  • Home
  • Fenerbahçede Lugano paniği
Fenerbahçede Lugano paniği
Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe'de savunma için alarm verilirken, bir yandan da Lugano paniği yaşanıyor. Abone ol

Bilica'nın 3 maçlık kırmızı kart cezasının devam etmesinin yanı sıra, Lugano'nun perşembe sabaha karşı bitecek olan milli maçı teknik heyeti sıkıntıya soktu.

Daha önceki haftalard Clıpper Çakmak a milli takım kampından ancak cuma öğleden sonra dönebilen Lugano, yorgunluğu nedeniyle Gaziantep deplasmanına götürülmemişti. Şimdi Uruguaylı oyuncu benzer bir durum ile karşı karşıya. Uruguay'ın Perşembe gecesi 01.00'de başlayacak olan 2010 Dünya kupası baraj rövanş maçı nedeniyle Cuma günü akşam saatlerinde İstanbul'a ulaşması mümkün olan Lugano yorgun bir şekilde Beşiktaş derbisine çıkacak.

Beşiktaş karşılaşmasının İstanbul'da olması nedeniyle maça yetişecek olan Lugano'nun yorgunluğu ve de Bilica'nın cezalı olması nedeniyle savunmadaki ikiliyi değiştirecek olan Daum'un bu bölgede Lugano'nun yanında Önder veya Deniz'i oynatması bekleniyor. Daum'un katılmadığı haftanın ilk günündeki antrenmanda, antrenör Ayhan Tumani çalışmanın son 20 dakikasında oynanan çift kale maçta AS takımda Deniz ve Önder'i savunmanın göbeğinde oynattı.

LUGANO "YORGUN DA OLSAM BEŞİKTAŞ MAÇINA ÇIKAR OYNARIM"



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim