Zehir tacirinin 8 lüks dairesi çıktı

  • Home
  • Zehir tacirinin 8 lüks dairesi çıktı
Zehir tacirinin 8 lüks dairesi çıktı
İstanbul'da, narkotik polisinin düzenlediği operasyonda, bir araca zulalanmış 107 kilo 500 gram eroin ele geçirdi. Abone ol

3 kişinin gözaltına alındığı operasyonda yakalanan şüphelilerden birinin, Bahçelievler'de 8 lüks dairesinin olduğu belirlendi.

Uyuşturucunun Avrupa ülkelerine sevkiyatı için öneml quanto costa un trapianto di capelli i geçiş noktalarından biri olan İstanbul'da yeni bir eroin operasyonu gerçekleşti. Van'dan yola çıkan uyuşturucunun İstanbul'a getirildiğini belirleyen polis, Bahçelievler'de harekete geçti. Bir minibüse operasyon düzenleyen polis, içindekileri gözaltına aldı. Emniyet garajına çekilerek didik didik aranan aracın taban kısmının zula olarak kullanıldığı belirlendi. Zulayı açan görevliler, kalıplar halinde eroin buldu. Aramanın tamamlanmasının ardından tespit işlemleri yapılan uyuşturucunun 107 kilo 500 gram eroin olduğu anlaşıldı. Bahçelievler'de uyuşturucunun alıcılarıyla buluşulacağı sırada yapılan baskında yakalanan 3 kişinin uyuşturucu konularından sabıkalı olduğu tespit edildi. Bu arada, gözaltına alınan T.E.'nin Bahçelievler'de kendi üzerine 8 adet dairesinin bulunduğu ortaya çıktı.

Gözaltına alınan T. E., Z. E. ve G. Ö. emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.




Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim