Yaşlı çiftçinin hazin ölümü!

  • Home
  • Yaşlı çiftçinin hazin ölümü!
Yaşlı çiftçinin hazin ölümü!
Yaşlı çiftçi, kış için topladığı odunları yüklediği eşeğinin üzerine devrilmesi sonucu, boynu kırılarak yaşamını yitirdi.Abone ol

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Susuz köyündeki yaşlı bir çiftçi, kış için topladığı odunları yüklediği eşeğinin üzerine devrilmesi sonucu, boynu kırılarak yaşamını yitirdi.

Susuz köyünde yaşayan kans ersağ 2024 er hastası 67 yaşındaki çiftçi Yusuf Duman, kışın yakmak için odun toplamak amacıyla Kumar Yaylasına gitti. Saatlerce evine dönmeyen yaşlı çiftçi, köylüler tarafından aranırken, dört saat sonra cesedi onlarca kiloluk odun ve odunları yüklediği eşeğinin altında bulundu.

Yaylada topladığı 150 kiloluk odunu eşeğinin semerine yükleyen Duman'ın, dağlık alanda ayağı kayan eşeğinin ve semerindeki odunların altında kaldığı anlaşıldı.

Onlarca kiloluk odun ile eşeğinin altında ezilen Yusuf Duman, boynu kırılarak can verdi. Köylüler cesedi bulduğunda eşeğin de, taşıdığı yük nedeniyle cesedin üstünden kalkamadığı belirlendi.

Uzun süredir bağırsak kanseri olan ve 40 kiloya kadar düşen Yusuf Duman'ın, hastalığı, yaşı ve güçsüzlüğüne rağmen evinin bütün ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştığı, kışın yakacağı odunu toplamak amacıyla da yaylaya gittiği tespit edildi.

Cesedine Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda otopsi yapılan 4 çocuk babası Yusuf Duman'ın cenazesi köyünde toprağa verildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim