Bana mektup ya da CD gelmedi

  • Home
  • Bana mektup ya da CD gelmedi
Bana mektup ya da CD gelmedi
Cumhurbaşkanı Gül, Ergenekon soruşturması kapsamında üçüncü bir ihbar mektubunun kendisine gelmediğini söyledi.Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, adaletin çok hassas bir konu olduğunu belirterek, ''Adalete inancın hiçbir zaman zedelenmemesi gerekir, bunun çok korunması gerekir'' dedi.

İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano ile ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Gül, açıklamaların turkey hair transplant cost ın ardından soruları yanıtladı.

Gül, ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında üçüncü bir ihbar mektubunun kendisine de gönderildiği yönündeki haberler anımsatılarak, böyle bir mektubun gelip gelmediği, geldiyse işlem yapıp yapmadığının sorulması üzerine, ''. Gelirse haber verirler'' dedi.

ADALET ÇOK HASSAS BİR KONU

Cumhurbaşkanı Gül, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, TCK'nın ''Usulsüz dinleme'' hükmünü içeren maddelerinde değişiklik yapılmasına ilişkin açıklama yapıldığının hatırlatılması ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile dün gerçekleştirdiği görüşmelerde bu konunun ele alınıp alınmadığının sorulması üzerine, şunları söyledi:

''Dün hem Yargıtay Başkanı hem Adalet Bakanı'nı dinledim. Adalet konusu en hassas konudur. Adalete inancın hiçbir zaman zedelenmemesi gerekir, bunun çok korunması gerekir. Tabii ki hukuk devletinde dinlemeler nasıl olur, nasıl yapılır bunlar çok açık şekilde tespit edilmiştir. Yeri geldiğinde kanunların emrettiği şekilde dinleme yapılıyorsa buna çok özen göstererek yapılması gerekir. Kanunsuz dinleme zaten kabul edilebilecek bir şey değildir. Gördüğüm kadarıyla bu konuyla ilgili çok tartışma olduğuna göre her şey tekrar gözden geçiriliyor.''



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim