Erdoğanı peygamberle vurdu!

  • Home
  • Erdoğanı peygamberle vurdu!
Erdoğanı peygamberle vurdu!
CHP lideri Baykal tabii ki altta kalmadı! Erdoğan'ın sözlerine Erdoğan'ı kızdıracak şekilde yanıt verdi. İşte Baykal'ın sözleri;Abone ol

İNTERNETHABER

CHP lideri Deniz Baykal Meclis'te Grup Toplantısı'nda gündemi değerlendirdi. Öymen ve Kılıçdaroğlu arasındaki 'istifa et' polemiğine hiç değinmedi. Gündeminde ıslak imza ve Erdoğan'ın sözleri vardı.

Islak imza konusunda 'Fos çıktı' dedi.

Erdoğan'ın "Atatürk kalksa ilk sizi defeder" sözüne de esprili bir yanıt vermeyi terc hair transplant cost in turkey ih etti! "Atatürk kalksa sayın Başbakan'ın dünya 100 metre rekorunu kıracağı söyleniyor"

Daha sonra da ekledi: "Ya Hz. Ömer, Hz. Peygamber kalksa senin halin ne olur?"

BU TABLO KABUL EDİLEMEZ
Hiçbir demokratik ülkede yaşanmayacak olanlar Türkiye'de her gün yaşanıyor. Anayasal hazımsızlık, çatışma var. Silahlı kuvvetlerle çatışma çıkıyor, yargıyla çatışma çıkıyor, temel insan özgürlükleriyle ilgili çatışma çıkıyor, basın sindiriliyor! Türkiye'nin demokratikleşmesini içine sindiremeyen ve bunun gereklerini yapamayan iktidarın yol açtığı çatışma her gün önümüze geliyor. Bu tablo kabul edilemez, bu böyle gitmez!


EKONOMİ İYİLEŞSİN DİYE BEKLERKEN
Hepimiz hergün ekonomik krizin sonuna gelindiğini işitme arayışı içindeyiz. Hergün hepimiz "Acaba ekonomik sıkıntılar noktalanmaya yaklaştı mı?" diye umutla bekliyoruz. Ha piyasalar toparlanacak, ekonomi canlanmaya başladı, istihdam olanakları gelişmeye başladı haberlerini bekliyoruz. Maalesef şu an itirabiyle bizi umutlandıracak, sevindirecek bir olumlu işaretin hala ortaya çıkamamış olduğunu, resmi bilgilere dayalı olarak görüyoruz. Ekonomideki gerileme, işsizlikteki artış, geçim sorunlarının giderek artmasını görüyoruz.

EMEKLİLERE 2 İKRAMİYE VERİLMELİ
Biz CHP olarak emeklilere yılda iki ikramiye ve kış aylarında yakacak yardımı verilmesini düşünüyoruz. Kentlerde ve şehirlerarası yolculuklarda da onlara indirimli seyahat olanağı mutlaka sağlanmalıdır diyoruz.

ISLAK İMZA FOS ÇIKTI

[PAGE]

Kategori : POLİTİKA

Whatsapp İletişim