CHPli Öymenden geri adım yok

  • Home
  • CHPli Öymenden geri adım yok
CHPli Öymenden geri adım yok
İstifaya davet edilen CHP'li Öymen sözlerinin arkasında. Eleştirilerin aksine Öymen destek telefonları aldığını söylüyorAbone ol

Nergis DEMİRKAYA
İNTERNETHABER

ANKARA- Demokratik Açılım öngörüşmelerinde terörle mücadele edilmesiyle ilgili değerlendirme yaparken verdiği Dersim örneği nedeniyle eleştirilerin odağı haline gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen sözlerinin arkasında. İstifa etmeyeceğine kesin gözüyle ba best hair transplant in turkey kılan Öymen, "Ne söyleseydim. Atatürk Başbakan gibi yapmazdı dedim. Tersini mi söyleseydim" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öymen CHP grubuna katılmak için geldiği Meclis'te İNTERNETHABER'e konuştu. Kendisine yönelik eleştirileri hatırlattığımız Öymen, "Biz birşey tartışmıyoruz. Gündemi değiştirmek için yapılıyor bunlar. Bir tarafta dinlemeler, diğre tarafta Dursun Çiçek olayı. Bu ortamda yaşananlar manidar" dedi.

Öymen bu süreçte kendisini istifaya davet eden Kılıçdaroğlu ile bir görüşme yapıp yapmadığıyla ilgili olarak ise, "Kendisini Tunceli'deyken başsağlığı için aramıştım. Ondan sonra görüşmedim" dedi.

Öymen, Genel Başkan Deniz Baykal ile bu konuda bir görüşme yapıp yapmadığı yönündeki soruya ise, "Biz bir siyasi partiyiz. Sık sık görüşüyoruz. Küslük gibi şeyler olmaz" yanıtı verdi.

Alevilerin sokak gösterilerini hatırlattığımız Öymen'in bu konuya yanıtı ise ilginç oldu: Öymen, "Bana gelen destek telefonları var. Tersi bir telefon almadım" dedi. Sözlerinin eleştirilmesine anlam vermeyen Öymen Meclis'teki konuşmasını savundu ve "Ne söyledim. Ben Atatürk başbakan gibi yapmadı, yapmazdı dedim. Tersini mi söyleyeseydim" diye sordu.

Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'nun halen Tunceli'de olduğu için toplantıya katılmadı.



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim