Devlet Bahçeliden kadın açılımı

  • Home
  • Devlet Bahçeliden kadın açılımı
Devlet Bahçeliden kadın açılımı
Bahçeli, 9. Olağan Kongre’de seçilen MYK üyeleriyle bugün ilk toplantısını gerçekleştirecek. Abone ol

Anıtkabir ve eski MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaretin ardından MYK üyeleriyle bir araya gelecek olan Bahçeli, partinin 15 kişilik Başkanlık Divanı’nı belirleyecek.

Kadın üyesi bulunmayan B ersağ 2024 aşkanlık Divanı’na ilk kez bir kadın ismin gireceği belirtiliyor. MHP Siyaset Okulu’nun başında bulunan ve konferanslar organize eden Cafoğlu’nun, eğitim işlerinden sorumlu genel başkan yardımcılığına getirilmesi bekleniyor.

MİTİNG TAKVİMİ HAZIRLANACAK

MHP’nin ana gündem maddesi de diğer siyasi partilerde olduğu gibi Demokratik Açılım. MHP’nin daha önce açıkladığı miting programını belirlemek için Kongrenin tamamlanması ve yeni yönetimin oluşması bekleniyordu. Şimdi beklenen süreç tamamlandı. Yeni yönetim MHP’nin Demokratik Açılım’la ilgili süreci halka şikayet edeceği mitingler için harekete geçecek. Mitinglerin ne zaman başlayacağı, hangi illerde yapılacağı ve takvimi bugün yapılacak toplantıda belirlenen yeni yönetim tarafından şekillenecek.

Edinilen bilgiye göre MHP, AKP'nin yaptığı gibi 81 ilde değil güçlü olduğu büyük illerde miting organize etmeyi planlıyor. MHP'nin miting programının bu hafta netleşmesi bekleniyor.



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim