Açılım sonrası seçim AK Partinin

  • Home
  • Açılım sonrası seçim AK Partinin
Açılım sonrası seçim AK Partinin
Gölhisar'a bağlı mahalle statüsüne dönüştürülen beldede seçim yapıldı. Sandıktan çıkan isim ise AK Partili oldu.Abone ol

Burdur’un Gölhisar ilçesine bağlı mahalle statüsüne dönüştürülen, ancak idare mahkemesinin kararıyla yeniden belediye teşkilatı kurulan Yusufça beldesinde seo yerel seçim heyecanı yaşandı.

"İyi bir cevap vermiş oldunuz"
Belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği seçimleri için 6 siyasi partinin aday gösterdiği beldede, resmi olmayan sonuçlara göre, Ak Parti adayı Yılmaz Akkaş 587 oy alarak belediye başkanlığına seçildi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Akkaş’ı telefonla arayarak kutladı. Erdoğan’ın Akkaş’a, “Yusufça’dan mesaj bekleyenlere iyi bir cevap vermiş oldunuz. Bütün teşkilatı ve sizi kutluyorum. Güzel ve barış içinde bir seçim oldu. Yusufça halkına selamlarımızı iletin” dediği öğrenildi.

1310 kişi oy kullandı
37 yıllık belediye tarihinde bakan, genel başkan görmeyen ve seçimler dolayısıyla 1 başbakan yardımcısı, 3 bakan, 2 genel başkan ve bir de grup başkan vekili ağırlayan Yusufça’da dünkü seçimde 1383 kayıtlı seçmenden 1310’u oy kullandı.



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim