Rıdvan geleceğin yıldızını açıkladı

  • Home
  • Rıdvan geleceğin yıldızını açıkladı
Rıdvan geleceğin yıldızını açıkladı
Son günlerde 15 yaşındaki çocuk konuşuluyor. Rıdvan Dilmen de bu genç yetenekten bahsetti.Abone ol

Denizlispor’un 15 yaşındaki altyapı oyuncusu Recep Niyaz herkesi peşinden koşturuyor. Galatasaray'ın son Divan Kurulu toplantısında gündeme getirilen futbolcunun özelliklerini Rıdvan Dilmen Milliyet'teki yazısında anlattı.

"Aslında futbol yeteneğinden de öte çok iyi bir ailenin çocuğu... 9 Kuvars kum 3 doğumlu ağabeyi de Denizlispor’un A takımında oynuyor.

Babaları çocuklarını kesinlikle baskı altında tutmuyor. İlerlemeleri, başarılı olmaları için doğru olan herşeyi yapıyor. Açıkçası Denizlispor’un altyapı antrenörlerini de iyi tanıyorum. Hasan ve Mehmet Ali hocalar, çocuklara her türlü temel eğitimi veriyor, üzerlerine titriyorlar.
Yazın televizyondan da yayımlanan futbol okulu projesinde Recep ile çalışma şansım oldum. Kendisini birkaç gün evimde de ağırladım. Sadece oyunculuğu değil, insanlığı da çok hoşuma gitti.

Ben açıkcası Dünya Futbolu için önemli bir yıldız adayı olduğunu düşünüyorum. Geleceği çok parlak. Futbol okulunda Pierre van Hooijdonk, Sergen Yalçın, Ergün Penbe, Tanju Çolak ve Metin Tekin de kendisine hayran oldu. Özellikle milli takımlarda kendisini daha çok takip eden Metin Tekin, Recep’i öve öve bitiremiyor.

Recep oyunun yönünü çabuk değiştirebilen, kısa ve uzun pasları isabetli, top tekniği yüksek, hızlı çalım atabilen bir futbolcu. Daha çok forvete yakın orta saha oynuyor. 3-4 yıl sonra büyük takımlarda rahatlıkla oynayabilecek kapasitede. Belki bu süre daha erkene bile çekilebilir. Çünkü hocalarından çok iyi eğitim alıyor."



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim