G.Saray ve F.Bahçeden yalanlama

  • Home
  • G.Saray ve F.Bahçeden yalanlama
G.Saray ve F.Bahçeden yalanlama
Fenerbahçe, Kewell'ın transfer edileceği yönünde basına yansıyan haberi yalanladı. Bir açıklama da Galatasaray'dan geldi.Abone ol

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray'ın Avustralyalı futbolcusu Harry Kewell'ın transfer edileceği yönünde basına yansıyan haberi yalanladı.

Sarı-lacivertl ersağ üyelik i kulüpten “İlgilenmiyoruz” başlığıyla yapılan açıklamada, “Adı geçen Galatasaraylı oyuncuyu kadromuza katmak için herhangi bir girişimimiz olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır” denildi.

GALATASARAY'DAN KEWELL AÇIKLAMASI

Galatasaray Kulübü, kulüp başkanı Adnan Polat'a atfen, “Biz de Semih'i alalım” şeklinde, Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'ün transferi hakkında basına yansıyan haberi yalanladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Söz konusu yazıda asılsız bir takım varsayımlardan yola çıkılarak, bir transfer senaryosu yazılmıştır. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı'nın bir futbolcumuz aracılığıyla bir diğer takımın futbolcusuna böyle bir mesaj göndermeyeceği açıktır. Galatasaray ile Fenerbahçe'yi gereksiz yere karşı karşıya getirmeye çabalayan bu yayının gerçeklerle hiçbir ilişkisinin bulunmadığı açıktır” denildi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim