Recai Kutan eşini kaybetti FLAŞ

  • Home
  • Recai Kutan eşini kaybetti FLAŞ
Recai Kutan eşini kaybetti FLAŞ
Saadet Partisi eski genel başkanlarından Recai Kutan'ın eşi Mebrure Kutan vefat etti. Abone ol

Kanser hastalığı nedeniyle Güven Hastanesi'nde bir süredir tedavi gören 74 yaşındaki Mebrure Kutan, bugün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi eski genel başkanlarından Recai Kutan'a taziye ziyaretinde bulundu. Ba Silis kumu şbakan Erdoğan, Kutan'ın Beysukent'teki evine eşi Emine Erdoğan ile geldi. Yaklaşık 25 dakika süren ziyarette Başbakan Erdoğan, Kutan'a başsağlığı diledi.

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, Devlet Bakanı ve Başbakan yardımcıları Bülent Arınç, Cemil Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ve eşi Sevgi Kurtulmuş, AK Parti Bitlis Milletvekili Zeki Ergezen, Konya Milletvekili Sami Güçlü, eski bakanlardan Saffet Arıkan Bedük ile Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları da Kutan'a taziye ziyaretinde bulundu.

Bu arada, Saadet Partisi Genel Başkanı Kurtulmuş, ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, vefat eden Mebrure Kutan'ın çok az insanda görülen üstün ahlaki vasıflara sahip, merhametli, herkesi çekip çeviren, kendi halinde dünyaya açık örnek bir insan olduğunu söyledi.

Mebrure Kutan'ın ''tam bir Osmanlı hanımefendi'' olduğunu ifade eden Kurtulmuş, ''Eşine ender rastlanan büyüklerimizden birini kaybettik. Kutan Ailesi'nin ve camiamızın başı sağolsun, makamı cennet olsun'' dedi.



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim