Yaşlı kadına evinde korkunç infaz

  • Home
  • Yaşlı kadına evinde korkunç infaz
Yaşlı kadına evinde korkunç infaz
Ereğli'de 80 yaşında ki Ayşe Demir, kimliği belirsiz bir kişi tarafından 5 yerinden bıçaklandı.Abone ol

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde tek başına yaşayan 80 yaşında ki Ayşe Demir, kimliği belirsiz bir kişi tarafından 5 yerinden bıçaklandı. Olay sonrası Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan Demir, ameliyata alındı.
Olay saat 18.50'de Ayşe Demir'in Ereğli'ye bağlı Orhanlar Mahallesi Orhanlar sokaktaki evinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde mahalle sakinleri, Ayşe Demir'in evinde ya ersağ nedir şanan bağrışma sesleriyle dışarıya çıktı. Mahalleliler 25-30 yaşlarında bir kişinin evden koşarak uzaklaşmasını görmesi üzerine 155'i arayarak polise haber verdi.

Olay yerine gelen polisler, 80 yaşındaki Ayşe Demir'i yerde kanlar içinde bulup, 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaşlı kadına ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra polisler ve mahalle sakinleri ile yaşlı kadın ambulansa taşındı. Yaşlı kadın Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Evin büyük bir bölümün dağınık olduğunu fark eden olay yeri inceleme polisleri, evden bazı örnekler aldı. Hastaneye kaldırılan yaşlı kadının üzerinden de kıl örneklerinin çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Sabahat Yılmaz, olayla ilgili polislere şunları anlattı; "Ben adamı camdan gördüm. Adam ilk önce evin altına girdi. Ve burada saate baktı. Evin kapısının altında ki kapıyı açtı. Ondan sonra yukarıya çıktı. Yukarıda bağırışmalar olduktan sonra da kaçarak gitti."

Bir başka mahalle sakini ise olaydan bir gün önce tarif edilen kişiyi mahallede gördüğünü ancak, kısa süre sonra gözden kaybettiğini söyledi. Polis mahalle sakinlerinin verdiği eşgal üzerine, 25-30 yaşlarında orta boylu, kilolu, üzerinde siyah deri mont ve siyah kumaş pantolon giyimli şahsı arama çalışmalarına başladı.

Beş ayrı yerinden bıçak darbesi alan 80 yaşında ki Ayşe Demir, çekilen tomografi sonrasında ameliyata alındı. Yaşlı kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.




Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim