Hürriyet okurundan inanılmaz istek!

  • Home
  • Hürriyet okurundan inanılmaz istek!
Hürriyet okurundan inanılmaz istek!
Ayşe Arman'a e-mail gönderen bir Hürrriyet okuru, eşine benzerine rastlanmayan bir istekte bulundu. Arman bakın ne cevapverdi.Abone ol

Ayşe Arman'a e-mail gönderen bir Hürrriyet okuru, "üniversite mezunu evli bir erkeğim ve çorap fetişim var" diyerek, şaşırtan bir istekte bulundu.

İ ersağ üye ol şte okuyucunun isteği ve Arman'ın verdiği yanıt...

Çorap gördüm mü dayanamıyorum

“Okuduğum yazarlardansınız. Yazılarınızda yer verdiğiniz bazı konulara istinaden bu yazıyı yazıyorum. Üniversite mezunu evli bir erkeğim ve çorap fetişim var. Sizden de atmak üzere ayırdığınız kaçan, kullanmadığınız çoraplarınızı istiyorum. Bana gönderebilir misiniz? Kadınlarda parlak çoraplı ayak gördüm mü dayanamıyorum. Durum anlatılmaz. Sizdeki kaliteli çoraplara benim sahip olabilmem çok zor, bu yüzden kullanmadıklarınızı talep ediyorum. Nasıl olsa sizin işinize yaramaz ve çöpe atacaksınız, en azından birini mutlu edersiniz.” (Efe U.)

- Çok üzgünüm Efe Bey, ben sıcak bir ülkede yaşıyorum. O yüzden çorap giymiyorum, o yüzden kaçmıyor, o yüzden size gönderebileceğim bir mülküm bulunmuyor. Yine de fetişinizi anlayışla karşılıyorum. Hayatta başarılar diliyorum.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim